tag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post2020750109665437846..comments2024-02-26T08:50:16.950+01:00Comments on Royal Coconut: American Apple Pie (αμερικανικη σκεπαστή μηλόπιτα )Royal Coconuthttp://www.blogger.com/profile/03602426282733534879noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post-79245893658070279152016-02-09T05:40:02.628+01:002016-02-09T05:40:02.628+01:00Πάντα φτιάχνω την Αμερικάνικη μηλόπιτα ευχαριστούμ...Πάντα φτιάχνω την Αμερικάνικη μηλόπιτα ευχαριστούμε για την συνταγή σου.Θσ την φτιάξω αύριο.😃Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12652538492267396948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post-83044267670505502842010-02-10T10:44:09.865+01:002010-02-10T10:44:09.865+01:00λιποθυμάω.... καλέ φρουφρου γιατί μου το έκανες αυ...λιποθυμάω.... καλέ φρουφρου γιατί μου το έκανες αυτό πρωϊ πρωϊ? που να τρέχω τώρα για μηλόπιτα σε ετοιματζίδικα που έχουν μόνο frozen! τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!Λυδίαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post-59249773202474993602010-02-10T08:39:19.955+01:002010-02-10T08:39:19.955+01:00Καλημερούδια κορίτσια! Εριφύλη μου δεν νομίζω να έ...Καλημερούδια κορίτσια! Εριφύλη μου δεν νομίζω να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Πρώτον γιατί η έτοιμη σφολιάτα έχει μια εντελώς διαφορετική υφή και γεύση από αυτή που δίνω εδώ. Δεύτερον η έτοιμη σφολιάτα θα παπαριασει με το που θα αρχίσουν να ψήνονται τα μήλα. Την φώτω τι την θέλεις? Betty μου δεν είναι καθόλου δύσκολη. Απλά πρέπει να την ανοίξεισ σε φύλλο και να την διπλώσεις καναδυό φορες. Το Royal Coconuthttps://www.blogger.com/profile/03602426282733534879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post-8892859910453698132010-02-09T20:23:03.113+01:002010-02-09T20:23:03.113+01:00Εγώ πάλι που είμαι τεμπέλα με τα όλα της πάντα την...Εγώ πάλι που είμαι τεμπέλα με τα όλα της πάντα την φτιάχνω ανοιχτή τη μηλόπιτα ~ που να τρέχω τώρα να ανοίγω φύλλα...<br />΄Οπως κατάλαβες, έχω πρασινίσει από τη ζήλεια μου για την φοβερή σου μηλόπιτα!<br />γειά στα χέρια σου...Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7490729150306945572.post-25258442467413936732010-02-09T16:18:20.096+01:002010-02-09T16:18:20.096+01:00Φρου φρου γειά σου. Εγώ προτιμώ να την τσακίσω σκέ...Φρου φρου γειά σου. Εγώ προτιμώ να την τσακίσω σκέτη, όσο για τις οδηγίες φορμαρίσματος μια χαρά τα κατάφερες στην φωτο.Να σε ρωτήσω όμως κάτι? Αν την φτιάξουμε με έτοιμο φύλλο σφολιάτα θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα? Σε ρωτάω γιατί μερικές φορές με πιάνει οξεία τεμπελίτιδα. Αντιλαβού?<br />Γεια στα χεράκια σου. Υπέροχη συνταγή.Παίρνω άδεια να αντιγράψω την φωτό φορμαρίσματος,erifilihttps://www.blogger.com/profile/03381733623725811673noreply@blogger.com